ظروف چدنی قرن هاست که وجود داشته اند و هنوز هم یکی از محبوب ترین مواد برای استفاده در پخت و پز هستند. در این راهنمای سریع در مورد مزایای پخت و پز روی چدن، ما قصد داریم دلیل آن را پیدا کنیم.
هزینه خرید قابلمه چدن یونیک سایز 28 کمی بیشتر از سایر ظروف است، اما عمر آنها بسیار بیشتر است و قطعا ارزش سرمایه گذاری اضافی را دارند.
دوام آنها یکی از بزرگترین ویژگی های ظروف چدنی است. آنها قابلمه ها و تابه های خوش ساختی هستند که می توانند نیازهای هر آشپزخانه ای را برطرف کنند، به همین دلیل است که بسیاری از سرآشپزهای حرفه ای از آنها در رستوران های خود استفاده می کنند.
ظروف چدنی به طور طبیعی نچسب هستند
اگر دستورالعملهایی را که به همراه قابلمهها و ماهیتابههای چدنی ارائه میشود دنبال کنید، آنها خاصیت نچسب طبیعی خود را از «ادویه کردن» به دست میآورند.
این به نمک و فلفل مربوط نمی شود، بلکه مربوط به روغن ها و چربی هایی است که برای پخت و پز استفاده می کنید و نحوه تمیز کردن آنها بعد از آن.
با گذشت زمان، چدن یک پوشش نچسب پیدا می کند که باعث می شود روغن کمتری مصرف کنید و زمان کمتری را برای تمیز کردن ماهیتابه ها صرف کنید. همچنین با جلوگیری از زنگ زدگی به دوام قابلمه ها و تابه ها کمک می کند.
ظروف چدنی فاقد مواد شیمیایی هستند
بسیاری از تابه های ارزان قیمت موجود در بازار از پوشش های شیمیایی استفاده می کنند تا به آنها خاصیت رنگی یا نچسب بدهد و این می تواند غذای شما را لکه دار کند.
چدن به سادگی این است که; اهن. هیچ ماده شیمیایی یا آلایندههای احتمالی غذایی در فرآیند تولید استفاده نمیشود، بنابراین تنها چیزی که از ماهیتابه خارج میشود همان چیزی است که در آن ریختهاید.
برخی از تابه های نچسب از پرفلوئوروکربن هایی استفاده می کنند که در هنگام مصرف با آسیب کبدی و سرطان مرتبط است. چدن جایگزین نچسب ایمن تری برای این درمان های شیمیایی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.